Search

Ochrana soukromí na webu Gymnázia Rumburk

Vážení uživatelé webových stránek,

v tomto dokumentu Vám předkládáme informace, jak tyto webové stránky používají soubory cookies. Cookies jsou malé datové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení a jsou nutné pro správný chod stránky (tzv. technické cookies), nebo slouží pro účely sledování návštěvnosti, případně pro marketingové účely a podobně.

1. Rozsah zpracovávaných osobních údajů prostřednictvím cookies a další podrobnosti

Tzv. technické cookies – jsou nezbytné pro účely správného fungování naší webové stránky, a proto k jejich používání nepotřebujeme Váš souhlas:

Název

Typ cookie

Účel použití

Jaká data sbírá

Kdo cookie používá

Jak dlouho zůstává v prohlížeči

<session ID>

technická

uložení informací o session uživatele

Rozpoznává, zda se na stránku uživatel připojil opětovně ze stejného zařízení

škola

jen do zavření prohlížeče

2. Správce osobních údajů

Správcem Vašich osobních údajů je:

Gymnázium, Rumburk, Komenského 10, příspěvková organizace

Komenského 1130/10, 408 01 Rumburk

Kontakty:

tel.: +420 412 332 491
e-mail: reditelstvi (zavináč) gymrumburk.cz
ID datové schránky: ifzvaxf

Kontaktní osoba: Mgr. Lenka Laubrová, ředitelka

3. Kontakt na našeho pověřence
Naším pověřencem pro ochranu osobních údajů je:

Holubová advokáti s.r.o.,
IČO: 24686727, Za Poříčskou bránou 365/21, 18600 Praha 8

Fyzická osoba vykonávající činnost pověřence: Štěpán Holub
Tel.: +420 212 242 095
e-mail: poverenec@holubova.cz
ID datové schránky: eaqq73c

4. Právní základ zpracovávání

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů prostřednictvím cookies je v případě technických cookies oprávněný zájem školy na tom, aby naše webové stránky správně fungovaly po technické stránce. Proti tomuto zpracování můžete podat námitku.page1image32337280

5. Příjemci osobních údajů
Vaše osobní údaje získané pomocí cookies nejsou předávány třetím stranám.

6. Předávání údajů do třetích zemí
Osobní údaje nepředáváme do třetích zemí, tzn. do zemí mimo Evropský hospodářský prostor.

7. Vaše práva
V souvislosti se zpracováním cookies od nás můžete kdykoliv požadovat, abychom:

   a)  Vám umožnili přístup k Vašim osobním údajům,

   b)  opravili Vaše osobní údaje, které nejsou přesné,

   c) vymazali Vaše osobní údaje, pokud jsou splněny podmínky uvedené v článku 17 GDPR, případně omezili jejich zpracování.

Osobní údaje shromážděné pomocí cookies nejsou používány pro automatizované rozhodování včetně profilování.

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme správně, můžete se obrátit na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů nebo máte právo podat stížnost u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).